Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Інструмент який повинен бути у Вашому автомобілі

Комплектація автосервіса включає в себе безліч інструментів та обладнання серед яких чи не головну роль відіграє звичайна викрутка. З розвитком технологій, викрутки стали не тільки виглядати більш ергономічно та якісніше, але і навчилися змінювати насадки та допомагати при виконанні допоміжних робіт. Також, багато автолюбителів мають набори викруток в своїх гаражах та майстернях. Отже, пропонуємо поглянути на автосервіс з точки зору важливості дрібниць, без яких транспортні засоби зможуть їздити лише до першої поломки.

Викрутка належить до слюсарного інструменту, її призначення загвинчування та відгвинчування кріпильних елементів різбового характеру. Найчастіше використання викрутки в ремонті автомобілів полягає в роботі з гвинтами та шурупами, які мають необхідні пази. Звичайна викрутка виглядає досить просто – це металевий стрижень на одному кінці якого рукоятка, а на іншому наконечник. До викруток належать торцеві ключі та ключі для круглих гайок, що найбільш поширені при ремонті автомобілів.

Одним з важливих складових викруток є діаметр рукоятки, адже при обертанні викрутки необхідно забезпечити відповідний обертовий момент. Для дрібних деталей використовують викрутки з тонким стрижнем, що допомагає уникнути зриву шліца. Через постійні механічні навантаження зношується накінечник викрутки, тому його виготовляють з спецсплавів з додаванням хром-ванадієвих сталей. Механізм викрутки може бути більш складним, якщо використовується храповий механізм. Під час ремонту автомобілів використовуються ударні викрутки. Це монтажний інструмент для гвинтів та гайок. Завдяки набору змінних головок, користувачі мають можливість змінювати розмір насадок. Допоміжним інструментом є п'ятка для нанесення ударів, розташована на рукоятці, вона дозволяє без пошкоджень зачіпити деталь та працювати на забруднених поверхнях. Велика частина виробників викруток намагається автоматизувати процес та випустити електричні пристрої, які досить зручні та багатофункціональні.

Деякі викрутки нагадують пістолет, який має цілий набір змінних насадок для роботи з різноманітними деталями. В автосервісі завжди знайдеться нестандартний вид болтів та гайок, тому саме автослюсарі полюбляють такі набори. Найбільш дорогі набори використовують сучасні технології і допомогають зменшити кількість інструментів в гаражі автолюбителів. Підібрати викрутки та набори простіше за все в Інтернеті, де на профільних ресурсах пропонуються каталоги інструментів https://www.grandinstrument.ua/otvertki-i-naboryi/ та номенклатура деталей з якими працює той чи інший інструмент. На останок хотілося б побажати, щоб Ваш автомобіль завжди дарував лише приємні емоції а його ремонт не займав багато часу…

 

21.01.2019
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Інструмент який повинен бути у Вашому автомобілі

Політика конфіденційності